Скандальне повернення в Україну: Олег Винник несподівано засвітився у Києві (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 841

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Богдан Беспалов заявив, що його інсайдери помітили артиста у центрі столиці

Український співак Олег Винник, який тривалий час перебував за кордоном, а тепер готується до світового туру, потайки повернувся до України. Про це повідомив оглядач українського шоубізнесу Богдан Беспалов, посилаючись на свої джерела.

В новому відео на YouTube Беспалов розповів, що його інсайдери помітили артиста в Києві, коли той керував автомобілем у центрі міста. Це перша поява Винника в Україні після тривалої відсутності. Раніше співак не коментував своє місцеперебування і не брав активної участі в публічних заходах. Проте відомо, що він оселився в Берліні в “російському” районі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, з’явилася інформація, що менеджмент артиста активно шукає піар-партнерів для відновлення його публічної діяльності в Україні. Однак, за словами Беспалова, більшість піарників відмовляються від співпраці. Причина — побоювання втратити власну репутацію через контроверсійне повернення Винника.

Якого біса Винник у Києві? З чого він узяв, що якимось дивом йому вдасться реанімувати свою кар'єру? Хто зараз стоїть за Винником і хто зацікавлений у відбілюванні та поверненні його в український інформаційний простір?
— вибухнув Богдан Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олег Винник зухвало відмовив у дуеті своєму "двійнику". Але його "вовчиці" явно обурені поведінкою артиста, тому стали на бік іншого співака.