Лана Дель Рей потайки вийшла заміж: ким є обранець "королеви смутку" і чому це стало несподіванкою для фанів

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Лана Дель Рей. Фото: instagram.com/honeymoon

Співачка тримала інтригу до останнього — її весілля стало несподіванкою навіть для близьких друзів!

39-річна Лана Дель Рей, відома американська співачка, вперше вийшла заміж! Її обранцем став туристичний гід Джеремі Дюфрен, якого артистка вперше згадала у своїх інтерв'ю лише кілька тижнів тому.

Як пише DailyMail, весільна церемонія відбулася 26 вересня у місті Де-Аллеманд, штат Луїзіана. Це місце має для Джеремі особливе значення, адже саме тут він проводить екскурсії на човнах для туристів. Лана та Джеремі обмінялися обітницями у вузькому колі близьких родичів та друзів, приховавши своє свято від зайвої уваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На знімках, зроблених папараці, видно, що співачка була у супроводі свого батька Роберта Гранта, який вів її під вінець. Для цього особливого дня артистка, яку називають “королевою смутку”, обрала класичну білу сукню з пишною спідницею, декольте з воланами та витонченим шлейфом. Зачіску зірки прикрашала ніжна стрічка, що додавала образу романтичності.

Джеремі Дюфрен, обранець Лани, з'явився на церемонії в елегантному чорному костюмі. Серед гостей були лише найближчі люди пари, а в соцмережах співачка поки не поспішає ділитися щасливою новиною з шанувальниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно військовий Тайлер Андерсон з Geek Journal потайки одружився. Блогер засвітив у себе в соцмережах, як все пройшло.