"Ти не старий": Катерина Полтавська подарувала Остапчуку на 40-річчя тортик із пікантним натяком

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Катерина Полтавська поділилася подробицями святкування 40-річчя Остапчука: оригінальний торт, цифрове піаніно і зворушливе зізнання в коханні

Сьогодні, 27 вересня, український телеведучий Володимир Остапчук святкує свій 40-й день народження. Його вагітна дружина, Катерина Полтавська, не оминула такої події та щиро привітала коханого чоловіка зі святом.

У себе в соцмережах Катерина Остапчук показала, як подарувала коханому невеликий тортик із жартівливим написом: "ти не old, ти timeless" (ти не старий, ти позачасовий — ред.). Теплими моментами зі святкування подружжя поділилося у своєму Instagram, де Катерина зазначила, що дуже вдячна долі за те, що Володимир з'явився у її житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дівчина висловила свою повагу та любов до чоловіка, назвавши його доброю, щирою та турботливою людиною. Катерина також побажала йому бачити свої сильні сторони так, як їх помічають найближчі люди. А на довершення трохи згодом Полтавська подарувала Остапчуку цифрове піаніно, яке пара вже установила вдома.

Ти єдиний, кого я так сильно люблю, і хто може вивести мене із себе за хвилину (навіть цей текст я пишу зараз після того, як тричі попросила тебе дати мені 5 хвилин тиші і не співати на кухні, але твоя творча натура не чує того, чого не хоче чути). Ти часто знецінюєш свої досягнення і я вже втратила надію, що зможу переконати тебе в тому, що ти крутий, але сьогодні хочу вкотре тобі про це нагадати,
— написала Катерина Остапчук.
Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дружина Остапчука показала свій округлий животик. Катерина Полтавська зізналася, скільки набрала за 24 тижні вагітності.