Jerry Heil, Джамала, Брітні Спірс, Клавдія Петрівна та інші — KOLA показала надзвичайне вміння пародіювати знаменитостей

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка KOLA. Фото: instagram.com/cosmopolitanukraine

На шоу 20:23 артистка вразила глядачів яскравим перформансом

Відома виконавиця KOLA, яка раніше відзначилася сміливими висловлюваннями про конкуренцію в шоубізнесі, знову стала об'єктом обговорень. Цього разу співачка продемонструвала свої артистичні здібності, майстерно копіюючи голоси популярних українських та закордонних артистів. Усі подробиці розповідаємо на Хочу!

У новому випуску шоу “20:23” ведучий Жені Яновича кинув KOLA виклик — заспівати свій хіт "Біля серця", але в манері інших виконавців. Артистка прийняла експеримент та вразила глядачів точністю пародій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона вміло відтворила вокальні особливості Jerry Heil, Джамали, Брітні Спірс, Klavdia Petrivna, Billie Eilish, Тіни Кароль та навіть Артема Пивоварова. Відео з цим виступом стало справжнім хітом у соціальних мережах, викликавши безліч коментарів та захоплених відгуків. Шанувальники відзначили не лише вокальні здібності KOLA, а і її талант перевтілення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно KOLA показала свої "мільйонні" образи. Артистка розсекретила, скільки коштує її повсякденний стиль та чому раніше вона соромилася показувати усім подарунки від коханого чоловіка.