Співачка KOLA розсекретила свої стосунки з Джамалою: невже прихильників чекає новий дует? (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

KOLA. Фото: instagram.com/kola__official

Під час запису шоу 20:23 співачки домовилися про спільний проєкт, який здивує всю Україну

Українська артистка KOLA, яка неперевершено пародіює своїх зіркових колег, відверто розповіла про своє захоплення Джамалою. Ба більше, артистка розповіла про близькі стосунки з виконавицею та привселюдно домовилася з нею про дует.

В ефірі шоу 20:23 Євгена Яновича KOLA зізналася, що Джамала є її улюбленою виконавицею в Україні. Артистка зазначила, її колега має особливий голос та ніхто не може співати подібно їй.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час розмови на шоу ведучий несподівано запропонував зв'язатися з Джамалою, щоб обговорити можливий дует. Під час телефонної розмови співачки, Джамала висловила захоплення талантом KOLA та не виключила можливості спільного проєкту в майбутньому. Вона відмітила, що KOLA є справжнім відкриттям української сцени, і співпраця з нею була б цікавою.

Сама ж KOLA зізналася, що Джамала є важливою людиною в її житті, яку може назвати подругою. Так, виявилося, що артисток повʼязує не тільки сцена, а й близькі дружні стосунки.

Це мегаталант, мегаавторка, унікальна, красива. Та, яка ніколи не бреше, нікого з себе не корчить. Вона така, яка є, завжди. Я просто надихаюся і щаслива, що в нашій країні є такі люди. Важливо просто їх цінувати зараз, сьогодні. Не колись через 100 років, коли нас вже не буде,
— висловилася співачка KOLA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше KOLA показала свої "мільйонні" образи та розсекретила, скільки коштує її повсякденний стиль. Тоді ж артистка здивувала зізнанням, чому тривалий час боялася показувати усім коштовні подарунки від коханого чоловіка.