Зірка української сцени відкрила душу: як відсутність батька стала мотивацією KOLA до успіху (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

KOLA. Фото instagram.comkola__official

KOLA вперше розповіла, чому досі не може змиритися з тим, що батько її залишив

Українська співачка KOLA, яка заінтригувала майбутнім дуетом з відомою виконавицею, вперше поділилася емоційною історією про свого батька. Зірка не приховує, що ця тема досі є для неї складною, а спогади про тата викликають сльози вже багато років. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У шоу "20:23" з Женею Яновичем артистка розповіла, що її батько залишив сім'ю ще до її народження. Це залишило глибокий слід у її житті. Попри те, що Настя (справжнє ім’я KOLA) рідко говорить про батька, ця тема залишається болісною для неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своїй пісні "SALUT PAPA" вона вже підіймала це питання, але тепер розповіла більше деталей. Артистка зізналася, що відчувала нестачу батьківської фігури та прагнула досягти успіху, аби довести, що є гідною його уваги. Хоча стосунки з батьком так і не склалися, KOLA зазначила, що саме відсутність тата стала для неї поштовхом до саморозвитку. Вона вважає, що цей досвід зробив її сильнішою, хоча біль від його втрати досі переслідує її.

Пісня "SALUT PAPA" — це правдива історія з мого життя. Мені здавалося, що я давно пропрацювала момент, що тата нема, але насправді так сталося, що я вже доросла, а це в мені досі сидить і болить. Я над цим працюю,
— зізналася артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно KOLA показала надзвичайне вміння пародіювати знаменитостей. Артистка заспівала власну пісню голосами Jerry Heil, Джамали, Брітні Спірс, Клавдії Петрівни, Тіни Кароль, Біллі Айліш та навіть Артема Пивоварова.