Трагедія на Гаваях: зірка кантрі Кріс Крістофферсон помер у власному будинку

Новини шоубізнесу
938

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кріс Крістофферсон. Фото: Getty Images

Триразовий лауреат премії Греммі пішов з життя у віці 88 років

Не встиг світ шоубізнесу оговтатися від гіркої втрати акторки Меггі Сміт, як стало відомо, що у вічність відійшла ще одна знакову постать — не стало легендарного музиканта та актора Кріса Крістофферсона. Що відомо про останні дні життя триразового лауреата премії Греммі — розповідаємо на Хочу!

Серце Кріса Крістофферсона зупинилося 28 вересня на острові Мауї, що на Гаваях. Артист пішов із життя у колі найближчих, проте точна причина його смерті поки залишається невідомою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кріс Крістофферсон залишив по собі спадщину, яку ще довго пам’ятатимуть як його фанати, так і колеги по сцені. У коментарі виданню АР родина артиста подякувала усім за підтримку.

З важким серцем повідомляємо новину про те, що наш чоловік, батько та дідусь Кріс Крістофферсон помер вдома на Гаваях. Дякуємо за те, що любили його всі ці роки, і коли ви бачите веселку, знайте, що це він посміхається нам усім,
— прокоментувала родина Кріса Крістофферсона.

Кріс Крістофферсон увійшов в історію музики як один із найвпливовіших кантрі-співаків свого часу. Його хіти, зокрема “Me and Bobby McGee” та “Help Me Make It Through the Night”, стали класикою жанру, принісши йому світове визнання. За свою багаторічну кар'єру він отримав три престижні премії "Греммі" і заслужено потрапив до Зали Слави кантрі-музики.

Окрім музичної кар'єри, Крістофферсон також запам'ятався численними ролями в кіно. Зокрема, він зіграв у таких культових стрічках, як “Аліса тут більше не живе” і “Зірка народилася”. Його акторський талант став визнаним у всьому світі, і сьогодні шанувальники згадують його як одну з найбільш яскравих постатей як у кінематографі, так і в музиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно жахлива трагедія сталася прямо на сцені. Відомий турецький співак Метін Аролат помер під час виступу, шокуючи тисячі шанувальників.