"Не дочекаєтеся!": Злата Огнєвіч розповіла, як її 69-річний батько продовжує службу в ЗСУ, попри вік і втому (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 335

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Злата Огнєвіч з батьком. Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Артистка переживає за батька, який повертається на передову навіть після важких моментів на фронті

Українська співачка Злата Огнєвіч поділилася емоціями щодо участі свого батька у захисті країни. Її 69-річний тато, Леонід Григорович, з перших днів повномасштабної війни став до лав Збройних сил України.

Відомо, що чоловік працює хірургом на передовій, надаючи медичну допомогу пораненим на Харківському напрямку. Попри свій вік і труднощі, батько Огнєвіч не відмовляється від служби та, навіть перебуваючи у відпустці, прагне якнайшвидше повернутися до своїх обов'язків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Злата зазначає, що для неї це велике джерело хвилювання, адже вона дуже переживає за батька. Водночас співачка не стоїть осторонь і активно допомагає захисникам України. Вона постійно виступає з благодійними концертами для військових, щоб підтримати їх морально. Про це вона розповіла у новому випуску шоу “Ближче до зірок”.

Щоразу, коли батько приїздить у невеличку відпустку, то каже, що все, більше не зможе поїхати. Тут операцію вистояти молодому хірургу важко, а тут 69 років... Але після чергового відновлення каже, що знову поїде й не може сидіти на місці, склавши руки. Я кажу: "Тато, що ти, як ти?" А він відповідає: "Не дочекаєтеся". Тато мій молодець,
— розповіла Злата Огнєвіч.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Злата Огнєвіч натякнула, ніби готується до весілля. Артистка засвітила діамантову каблучку на підмізинному пальці!