"Попереду багато роботи": Юлія Верба показала свою фігуру після пологів

Зіркова краса

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Instagram Юлії Верби

Блогерка зізналася, що починає серйозно стежити за своїм харчуванням

Відома українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба, яка стала мамою у 21 рік, показала, як змінилася її фігура після пологів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Telegram медійниця розповсюдила фото у бюстгальтері та обтислих лосинах, з якого можна зробити висновок, що її фігура неабияк змінилася. Знаменитість зазначила, що попереду на неї чекає багато роботи над собою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, Юлія додає, що поспішати не варто і вона вірить, що її тіло зможе набуде колишнього вигляду після того, як організм відпочине. Зауважимо, що Верба зазначила про те, що відмовляється від важкої їжі. Зірка викреслює зі свого раціону торти та різноманітні соуси. Загалом, блогерка починає стежити за своїм харчуванням та збалансовано вживати ті чи інші продукти. Юлія переконана, що це допоможе як їй, так і її донечці.

Ще тижня немає після пологів. Якась така ситуація. Попереду багато роботи. Не вимагаю від організму нічого. Він і так молодець! Все з часом. Від сьогодні (24 вересня – прим. ред.) відмовляюсь від тяжкої їжі. Без тортів і кетчупу з майонезом. Бо тягне на це, але ані дитині, ані моїй фігурі це користі не принесе. Лише 5-хвилинне задоволення. Тому тепер увага: не дієта, а збалансоване харчування. Жири, білки, складні вуглеводи, щоб поживно було і для мене, і для Розочки.
- резюмувала блогерка.
Джерело: Соціальні мережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юлія Верба показала, на кого схожа її новонароджена донечка. Відома інфлюенсерка поділилася відео з пологів, а також показала нові фото малечі.