Володимир Завадюк прокоментував можливу участь Клавдії Петрівни у Національному відборі на Євробачення 2025

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: zavaduk / Instagram

Продюсер також висловився про співачку СолоХу, яка заявила, що подала заявку на участь у відборі на пісенний конкурс

Знаменитий український продюсер Володимир Завадюк висловився щодо можливої участі Клавдії Петрівни у нацвідборі на Євробачення 2025. Зазначимо, що про те, що ця виконавиця може претендувати на представництво України на Євробаченні повідомляв скандальний блогер Богдан Беспалов.

Отож, Завадюк вирішив висловитися стосовно цих чуток. Свій коментар Володимир дав в інтерв'ю YouTube каналу Люкс ФМ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він зазначив, що критикувати артистів мають лише музичні критики. Окрім того, Завадюк заявив що, на його думку, піти на нацвідбір - це правильний крок від Клавдії Петрівни. Варто зазначити, що окрім участі Клавдії Петрівни Володимир висловив свою позицію щодо намірів артистки СолоХи підкорити європейську сцену.

Класно, я вважаю, що це наступний крок Klavdia Petrivna, це класний крок. Я абсолютно окейно ставлюсь до різних українських виконавців. Є те, що мені подобається, те, що мені не подобається. СолоХа – це не моя музика, але аудиторія в неї є, і ця аудиторія, напевно, її любить. Я вважаю, що класно пишатися, а не хейтити, або критикувати аргументовано, якщо ти музичний критик, або мовчати.
- резюмував Завадюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Завадюк показав палкий поцілунок з коханим та зізнався, як камінг-аут змінив його життя. Зірковий продюсер поділився своїм досвідом після цього доленосного вчинку.