"Важко приймати твій вибір": публічне звернення Наталки Денисенко до чоловіка-військового розтопило серця підписників

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик. Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Відома акторка публічно привітала Андрія Федінчика з Днем захисників та захисниць України

1 жовтня для кожного українця є особливим днем. Адже саме сьогодні відзначається День захисників та захисниць. Чимало українських знаменитостей публічно подякували тим, хто попри все продовжує боронити Україну та захищати наші життя. Не залишилася осторонь і Наталка Денисенко, яка є коханою відважного воїна.

У себе в соцмережах Наталка Денисенко публічно звернулася до власного чоловіка, актора Андрія Федінчика, який з початку російського вторгнення став на захист незалежності України. Акторка зізналася, що цей день є для неї особливо важливим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка “Кріпосної” щемливо віддячила чоловіку за його сміливе рішення та захист власної родини. Окрім того Наталка висловила слова подяки й підтримки усім захисникам та захисницям України в умовах широкомасштабної війни.

Сьогодні день захисників України, і мені є кому дякувати особисто!
Андрій Федінчик, дуже важко було приймати твій вибір, але ти — моя гордість, моя безпека!!! Знаючи, скільки і як багато ти робиш, мене переповнюють і почуття вдячності й почуття від яких іноді боляче…
Але я не перестану захоплюватися тобою!!!
Дякую за захист, коханий 🤍

Дякую всім захисникам і захисницям за вашу працю і ваш вибір! Ви — наші герої!
— щемливо написала Наталка Денисенко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталка Денисенко отримала в подарунок розкішний букет, який потрапив у Книгу рекордів України. Такий сюрприз для неї зробив коханий, військовий Андрій Федінчик.