"Цей фільм про нас, про кожного з нас.": Джамала подякувала за документальну стрічку про неї, яка отримала відзнаку на Каннському фестивалі

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: jamalajaaa / Instagram

Фільм про Джамалу обрали з-поміж 800 заявок

Відома українська співачка Джамала, яка вразила найдовшим кліпом в історії української музики, стала героїнею документального фільму “Джамала: Пісні свободи”, який було відзначено на фестивалі в Каннах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, стрічку Jamala. Songs of Freedom було обрано з-поміж 800 заявок. Про успіх роботи на Джамала повідомила в себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка заявила що це фільм про кожного українця, а також висловилася стосовно того, що навіть не очікувала на такий успіх стрічки. Резюмуючи, Джамала подякувала команді “Голосу Америки”.

Читаю і не можу повірити в це... З майже 800 заявок із 46 країн журі обрало саме цей фільм, який переміг і отримав "Золотого дельфіна" в категорії Human Concerns and Social Issues. Цей фільм про нас, про кожного з нас. У кожному кадрі цього фільму – те, що переживають українці вже три роки. Тут про історію з початку повномасштабного вторгнення Росії, про ці три роки втрат, болю, страждань, очікувань і невизначеності. Але водночас цей фільм – про нашу відчайдушну боротьбу за свою свободу.
- написала Джамала.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала виїхала з України разом з маленьким сином. Співачка розповіла, з якою метою полетіла в Норвегію.