"Коли вийшла пісня, я плакала два тижні": KOLA щемливо висловилася про свою композицію "Salut papa"

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/kola__official

Артистка хоче, аби її композиція допомогла людям у тяжкі хвилини

Відома українська співачка KOLA, яка зробила зізнання стосовно того, як відсутність батька стала мотивацією до її успіху, висловилася про трек, який присвятила татові. Артистка заговорила про свою психологічну травму, яку їй вдалося пропрацювати, створивши хіт “Salut papa”.

Нагадаємо, що вище вказана композиція вийшла у квітні цього року. Цим треком виконавиця відразу підняла свою популярність, адже він очолив усі музичні чарти України. У пісні Kola співає про вигадані та комедійні історії про свого тата. Зокрема, мова йде про те, чим міг би займатися цей чоловік, пропускаючи дитинство своєї доньки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином артистка намагалася відпустити образи на рідну людину. Проте, у студії шоу “єПитання” вона дала зрозуміти, що насправді не все так просто.

Я насправді думала, що вже давно закрила цю проблему з татом. Що мене це не зачепить, і взагалі не буду реагувати жодним чином. Але коли вийшла пісня, плакала десь два тижні. Всередині відбувалися незрозумілі процеси, я дивно поводилася й зрозуміла, що це моя травма, яку пропрацювала піснею Пісня Salut papa стала для мене знаковою, я дуже щаслива, що її випустила. Це така сумна, але водночас і радісна пісня. Думаю, що завдяки їй я в собі щось дуже сильно пропрацювала та знайшла відповіді на багато запитань. Сподіваюся, що вона так само допоможе людям, а можливо, вже комусь допомогла.
- резюмувала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 31-річна співачка KOLA зізналася, чому не поспішає ставати мамою. Артистка поділилася власними планами на материнство.