"Протяг у корсеті": фанати не стримали жартів через сценічний конфуз Тіни Кароль (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль. Фото: facebook.com/tina.karol

В Рівному відбувся довгоочікуваний концерт Тіни Кароль, але головною зіркою вечора стало вбрання артистки

Попзірка української сцени Тіна Кароль, яку підозрюють у романі зі значно молодшим чоловіком, опинилася в центрі обговорень через невдалий вибір вбрання. Фанати не змогли стримати жартів та вже висміяли конфуз артистки, який стався з її сценічним образом.

Нещодавній виступ Тіни Кароль у Рівному, який відбувся в межах її всеукраїнського туру, привернув увагу не лише шанувальників, але й жартівників у соціальних мережах. Відео з виступу, опубліковане у TikTok, швидко набрало популярність, але не через пісні артистки… Замість того, аби захоплюватися її вокалом, глядачі звернули увагу на один важливий елемент образу співачки.🤭

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для концерту Тіна обрала білий корсет та чорну спідницю з розрізом, доповнивши це стильними туфлями на підборах. Однак уважні користувачі помітили, що корсет виглядав занадто великим в області грудей, що спричинило хвилю обговорень у мережі.

Коментатори активно обговорювали невідповідність корсета розміру. Дехто припускав, що це зроблено навмисне для комфорту під час співу, але значна частина глядачів не стримувала дотепних жартів, відзначаючи, що зірка "забула взяти з собою груди".

  • Всі ми знаємо чому ми тут зібралися;

  • Це я в дитинстві вдягала мамині ліфони і мріяла, щоб скоріше виросло щось в них;

  • Тіночка, сонечко, а де бубочки?

  • Все, я тепер без комплексу, дякую;

  • Я собі на рибалку куплю буду мати де бльосни складати;

  • Хотіла написати про протяг в корсеті, а тут вже попрацювали,

— жартують у коментарях.

Тіна Кароль. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль порушила власні ж принципи. Нарешті виконавиця заспівала україномовні версії її хітів "Скандал" та "Вище хмар".