Бурхливий роман Дженніфер Лопес та P. Diddy: як закоханість зірки перетворилася на кримінальний хаос

Новини шоубізнесу
1 300

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

P. Diddy та Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

В ЗМІ пригадали жорстку стрілянину, до якої були доречні скандальний репер P. Diddy та всесвітньо відома співачка Дженніфер Лопес

Голлівудські інтриги не перестають дивувати! Після того, як P. Diddy опинився за ґратами, виплили нові подробиці його бурхливого роману з Дженніфер Лопес.

Історія кохання між відомою співачкою Дженніфер Лопес та репером P. Diddy досі залишається в центрі уваги. Хоча їхні стосунки давно завершились, нові факти, пов'язані з цією парою, знову привертають увагу шанувальників і ЗМІ. Відомо, що їхній роман супроводжувався не тільки бурхливими емоціями, але й низкою скандалів, зокрема перестрілками та кримінальними інцидентами. Про це пише видання The Mirror.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1999 рік: арешт Лопес та P. Diddy після перестрілки в Нью-Йорку

Однією з найбільш гучних подій в їхньому житті стала перестрілка в нічному клубі Нью-Йорка у 1999 році. Після цього інциденту троє людей отримали поранення, а Дженніфер Лопес та P. Diddy опинилися в кайданках. Пара намагалася втекти з місця події, однак їх швидко затримала поліція. Згідно з повідомленнями, у той час у їхній автівці було виявлено викрадену зброю, що призвело до їхнього арешту.

Хоча співачку швидко виправдали, знявши всі звинувачення, ситуація залишила на ній відчутний слід. Натомість реперу було висунуто звинувачення у спробі підкупу водія, якому він пропонував 50 тисяч доларів за зброю. Врешті решт, суд виправдав P. Diddy, і його не притягнули до відповідальності за стрілянину.

Дженніфер Лопес рідко коментує цей інцидент, проте в одному з інтерв'ю для британського журналу ELLE вона зізналася, що цей випадок став для неї справжнім кошмаром.

P. Diddy та Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

Роман між Дженніфер Лопес і P. Diddy тривав з 1999 по 2001 рік. Попри пристрасні стосунки, співачка не бачила з ним майбутнього. В одному з інтерв'ю для Access Hollywood вона розповіла, що репер став для неї важливим життєвим уроком, проте їхні стосунки були занадто складними. Ці проблеми стали ключовою причиною того, чому співачка не хотіла продовжувати стосунки з репером і не розглядала можливість створити з ним сім'ю.

Це був перший раз, коли я була з кимось, хто не був вірним. У мене були стосунки, в яких я плакала, божеволіла і втрачала розум. Це справді забрало забагато мого життя.
Мені довелося подумати, чи хочу я бути вдома з дітьми через 10 років і гадати, де хтось о третій ранку,
— зазначала Дженніфер Лопес.
P. Diddy та Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, віднедавна стало відомо, що Дженніфер Лопес розійшлася з Беном Аффлеком. Артистка вже подала на розлучення з відомим актором.