Наймолодшому постраждалому було лише 9 років! Понад 3280 осіб заявили, що стали жертвами P. Diddy

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

P. Diddy. Фото Getty Images

Скандал довкола репера набирає небачених обертів!

Справи навколо відомого американського продюсера і репера Шона Комбса, більш відомого як P. Diddy, який опинився за ґратами, продовжують викликати широкий резонанс. Нещодавно адвокат Тоні Бузбі, який представляє інтереси 120 потерпілих, розкрив разючі деталі, які шокували громадськість: наймолодшій жертві насильства могло бути всього 9 років!

Згідно з інформацією від Associated Press, серед постраждалих налічується 60 чоловіків та 60 жінок, 25 з яких були неповнолітніми. Адвокат зазначив, що до нього звернулися понад 3280 осіб, які стверджують, що стали жертвами діяльності P. Diddy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бузбі підкреслив, що найбільше випадків жорстокого поводження відбувалося на "білих вечірках", які проходили в Нью-Йорку, Каліфорнії та Флориді, де співробітники репера давали гостям напої, що містили наркотичні речовини.

Сексуальне насильство, сексуальний аб'юз чи сексуальна експлуатація ніколи не повинні відбуватися ні в Сполучених Штатах, ні в будь-якому іншому місці. Не можна було допускати, щоб це тривало так довго. Така поведінка створила масу людей, які поранені, налякані та мають шрами,
— висловився Тоні Бузбі.
P. Diddy. Фото Getty Images

Відомо, що перші організовані гуляння P. Diddy почалися ще в 1999 році. Адвокат Бузбі повідомив про випадок, коли до нього звернувся чоловік, який стверджує, що на момент скоєння насильства йому було лише 9 років. Багато з цих злочинів відбувалися під час прослуховувань, на які P. Diddy запрошував молодих артистів.

Нагадаємо, що 16 вересня в готелі Park Hyatt у Нью-Йорку, репер був заарештований федеральними агентами Управління внутрішньої безпеки. Адвокат артиста стверджує, що його клієнт не винен і що арешт є частиною "несправедливого судового переслідування". Одначе P. Diddy вже понад рік знаходиться під слідством після висунення звинувачень у сексуальному насильстві його колишньою дівчиною Кессі Вентура. Тому скандал з “білими вечірками” продовжує зацікавлювати правоохоронні органи, які ледь не щодня розкривають нові разючі деталі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше P. Diddy мав бурхливий роман з відомою співачкою Дженніфер Лопес. Ба більше, одного разу через ці стосунки артистка втрапила у гучний скандал та потрапила за ґрати.