Блогер Паша Бумчик зізнався, чи вважає свою втечу за кордон ганебним вчинком

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/pashabumchik

Скандальний блогер висловився про українських воїнів

Відомий український блогер Паша Бумчик, який минулого місяця втік з України, прокоментував свій вчинок. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Бумчик, якого українці запам'ятали як блогера з дуже екстравагантними та подекуди екстремальним витівками, висловився про українських військових. Після виїзду до Європи 27-річний чоловік, який запам'ятався аудиторії завдяки тому, що міг розбити головою 121 яйце за хвилину, детально пояснив своє рішення, чому покинув Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, він зазначив, чи вважає виїзд під час війни за кордон неповагою до захисників. Отож, Бумчик відмітив, що він не може подобатися всім. як і його вчинки. При цьому, Паша не вважає своє рішення покинути Батьківщину ганебним.

Я всім не сподобаюсь. Є люди, яким я не буду подобатись, щоб я не робив. Чи неповага це до військових? Ні, я так не вважаю. Тому що я їх поважаю, те, що вони обрали захищати країну. І я хочу, щоб вони поважали мене за те, що я вибрав собі таке життя.
- зізнався Паша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Влад Яма, який втік у США, вирішив поділитися архівними фото зі свого весілля. Танцюрист-втікач неочікувано вийшов на зв'язок з Америки.