"Поліція працює з доказами, які я зібрала": Раміна знову заговорила про втікача Волошина, який брехав їй в очі

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: Інстаграм Олександра Волошина

Блогерка зібрала вагомі докази у справі Олександра Волошина

Скандально відомий блогер-втікач Олександр Волошин, який цього року покинув Україну, серйозно потрапив під приціл поліції. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, правоохоронці наразі проводять аналіз над доказами, які свідчать про незаконний перетин кордону Олександром. Зокрема, про це повідомила блогерка Раміна Есказай у своєму коментарі проєкту Ранок у великому місті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Раміна сама зібрала базу доказів стосовно втечі Волошина. Отож, медійниця розповсюдила ролик з розслідуванням втечі блогера. У ньому жінка переконує, що Олександр перетнув кордон під виглядом водія мікроавтобуса транспортної компанії. Це означає, що він покинув Україну нелегально. Ба більше, журналістка передала відповідні докази правоохоронним органам.

Я знаю, що я права. У мене є всі докази. Поліція працює з доказами, які я зібрала. Оскільки такий блогер як Олександр Волошин звик жартувати, пранкувати своїх друзів, а коли це стосується СБУ, поліції і нашої держави, то це може загрожувати йому міжнародним розшуком. Треба знати межі, де можна жартувати, а де ні, особливо, коли ти знаєш, що ти брешеш,
- зазначила Раміна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Притула попустив Олександра Волошина, який втік з України. Зокрема, Притула розніс блогера за його закиди стосовно української влади.