"KAZKA сказала, що в мене прикольний тембр": актор серіалу "Голова" знявся у "Неймовірних дуетах"

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дмитро Гирявець не тільки актор, а й співак! ФОТО: Новий канал

Талановита людина талановита у всьому!

Молодий український актор Дмитро Гирявець, який одружився у День Незалежності України, і який виконує одну з головних ролей у ситкомі Нового каналу “Голова”, заспівав авторську пісню на новому пісенному шоу… але вилетів за крок до участі у випуску. ЯК це було — дізнавайтеся в ексклюзивному матеріалі на HOCHU.ua!

Талант-шоу “Неймовірні дуети” відкриває нові імена в українській музичній індустрії. А ще, виявляється, розкриває інші таланти вже відомих облич. Так, наприклад, у черговому випуску проєкту, який щосереди о 20:00 показує Новий канал, у відборі взяв участь зірка серіалу “Голова” Дмитро Гирявець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Я давно займаюся музикою. Пишу тексти, звожу треки. Все сам. Деякі з моїх пісень публікую в Instagram чи на музичних платформах для прослуховування, – розповідає актор ситкому Нового каналу. – Побачив інформацію про кастинг у шоу «Неймовірні дуети» та вирішив подати заявку. Чесно? Не розраховував ні на що. Не заморочувався. І справді дуже вагався. Думав: «Та хто я такий? Мене не побачать. Ніхто не напише». Але таки наважився. І за два тижні мені написала менеджерка проекту. Каже: «Ти пройшов! Чи зможеш зідзвонитись по ZOOM?»,
- пригадує актор.

За правилами проєкту, серед багатьох претендентів на участь зірковий наставник випуску має обрати 4 для зідзвону по відео та особистого знайомства. Так от, тренерка цього випуску Олександра Заріцька (солістка гурту KAZKA) помітила Діму.

Дмитро Гирявець на зідзвоні перед шоу “Неймовірні дуети”. Фото: Новий канал
Перед ZOOMом я сидів і нереально хвилювався. Думав, щоб світло не вимкнули, інтернет був нормальний. Одягнув напрасовану білу футболку, налаштував камеру і чекав. Я не знаю, як вам передати емоції. Я ж записував ту візитівку просто «пальцем у небо», а тут вже фінал відбору на зйомку в шоу, – ділиться Діма Гирявець. – На жаль, мене не обрали. Саша сказала, що в мене прикольний тембр. І ще, головне, не зайнята ніша того стилю музики, що я пишу. Але цього разу не пощастило,
- каже Дмитро. І додає, що попри все, це був дуже крутий досвід!

Дивіться талант-шоу «Неймовірні дуети» щосереди о 20:00 на Новому каналі! А другий сезон серіалу «Голова» чекайте вже в листопаді в ефірі телеканалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, на що витратив перші “великі гроші” Melovin. Нещодавно співак зізнався, що якось йому вдалося дуже непогано заробити (ще по популярності) і він вирішив здійснити свою давню мрію!