Ахтем Сеітаблаєв розповів як пережив завершення стосунків, а також зізнався, якою має бути його друга половинка

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/akhtemseit

Актор та режисер розповів про позитивні зміни у собі

Відомий український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, який завершив стосунки з на 20 років молодшою жінкою розповів, як пережив розрив з нареченою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, Ахтем поділився тим, якою має бути його друга половинка. Відтак, наразі серце Сеітаблаєва вільне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, актор переконаний, що у статусі холостяка він віднайшов нового себе. Наразі він почувається чудово наодинці. Отож, поки що режисер не планує будувати нових стосунків.

Я зараз перебуваю в таку хорошому стані. Я нарешті знайшов сам себе. Подружнє життя, принаймні зараз, точно не для мене. Не хочу більше потрапляти в таку ситуацію, коли ти помиляєшся. Я переслідую одну ціль, а пані – зовсім іншу. І тому це не сходиться в певний момент і ви не можете бути разом надалі,
- заявив Сеітаблаєв у коментарі шоу "Неймовірна правда про зірок".

До того ж чоловік додав, що на його серце є чимало шанувальниць. У підсумку артист резюмував, що поруч з ним він бачить лише чесну і щиру, а головне споріднену душу.

Пишуть. Найголовніше, щоб після першого побачення цим людям захотілося зустрітися знову. Щоб було цікаво, довірливо, тепло й чесно,
- пояснив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ахтем Сеітаблаєв розповів, скільки йому платять за службу в ЗСУ. Актор зізнався, як йому вдається балансувати між службою та кінематографом.