Володимир Остапчук з ворушив історією про те, як дізнався про вагітність молодої дружини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скріншот Instagram

Шоумен розповів, що вони з Катериною давно планували вагітність

Знаменитий український шоумен та телеведучий Володимир Остапчук, який вже понад два роки воює за будинок з колишньою дружиною, розповів як дізнався про вагітність своєї третьої обраниці Катерини Полтавської. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 24-річна дружина Володимира наразі чекає на свого первістка. Для Остапчука це вже буде третя дитина. Відтак, Володимир розповів, чи знають його діти від першого шлюбу про те, що в них народиться братик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Володимир та Катерина вже два роки перебувають у стосунках. Пара побралася у лютому 2024-го. У серпні ж цього року вони дізналися, що в їхньому житті з'явиться син. Остапчук зізнався, що давно планував вагітність з Полтавською. Ба більше, пара звернулася з цього питання до лікарів. Вони пройшли необхідні обстеження. Володимир резюмував, що Катерині вдалося завагітніти досить швидко, а про свій новий статус жінка поділилася з ним у досить незвичний спосіб.

Це була запланована вагітність, ми сходили до лікарів і все вдалося з першого разу. Я пам'ятаю, ми додому їдемо в машині і вона каже: "Мені прийшли аналізи, давай подивимось". Вона дивиться і там ХГЧ втричі більше, ніж він має бути, і каже: "Я мабуть вагітна". Ми зупинилися, обійнялися, поплакали трохи і поїхали додому,
- пригадав селебритіс в інтерв’ю Неймовірній правді про зірок.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Полтавська показалася на 29 тижні вагітності та вразила подарунком від Остапчука на кругленьку суму. Володимир подарував своїй коханій Apple AirPods, які в середньому вартують 27,5 тисяч гривень.