Знаменитий український дизайнер розповів про скандал з Наталією Могилевською

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Олексій Залевський відповів, чи спілкується з артисткою

Відомий український режисер та дизайнер Олексій Залевський, який розповів про свою фінансову скруту та про те, як лікується від тяжкої хвороби зізнався, що мав скандал зі співачкою Наталією Могилевською. До того ж чоловік додав, чи підтримує спілкування за артисткою.

Отож, за словами Залевського їхній з Наталією конфлікт стався багато років тому. Було це тоді коли, він працював гримером. Як виявилося, між ними виникла словесна перепалка під час знайомства. Зокрема, коли Залевський робив Наталії макіяж, вона висловлювала зауваження. Могилевська прямо сказала, що він не досить добре виконує свою роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, після цієї ситуації зірки тривалий час не спілкувались, проте пізніше між ними зав'язалася дружба. Сталося це на проєкті “Шанс”, у рамках якого Олексій створював образи учасникам, а Могилевська своєю чергою була наставницею.

Вона виграла тоді тільки "Слов'янський базар" і приїхала така прима-королева. Для обкладинки якогось журналу була така ідея, що Наталка сидить на світанку на дорозі. Я малюю їй очі, а вона: "Як ви красите, це жахливо, так не красять, так не модно, не актуально". А потім каже, минуло декілька років: "А ти був правий". Отак ми з нею познайомились,
-пригадав дизайнер в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Нині ж вони не підтримують зв'язок. Очевидно, що про це свідчить те, що артистка жодним чином не допомогла дизайнеру, коли йому діагностували некроз кісток. Селебритіс резюмував, що вона жодного разу не поцікавилася станом його здоров'я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська показала своє фото до того, як стала відомою. Підписники були вражені вродою та відчуттям стилю знаменитої виконавиці.