Чутки чи все ж таки правда? Тіна Кароль зізналась, чи справді вона зустрічається з бізнесменом, який молодший за неї на 9 років

Новини шоубізнесу
547

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль розповіла, чи зайняте її серце. Фото: instagram.com/tina_karol

Співачку "вивели на чисту воду" прямо посеред концерту

Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з 30-річним бізнесменом. Співачку та підприємця вже давно бачать разом, однак офіційну заяву щодо їхніх стосунків Тіна зробила лише зараз.

Відома українська співачка Тіна Кароль висловилася щодо чуток про своє особисте життя. Не так давно блогер-пліткар Богдан Беспалов повідомив, що 39-річна співачка вже тривалий час зустрічається з 30-річним підприємцем, який довгий час живе у США. Він керує компанією, що безплатно допомагає травмованим українським військовим отримувати протези.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юрій Арошидзе (ймовірний коханий Тіни Кароль) час від часу приїжджає в Україну, де, як стверджують, зустрічається з Кароль. У соціальних мережах чоловіка можна знайти багато спільних фотографій зі співачкою. Це наштовхує на думку, що бачаться вони доволі часто.

Тіна Кароль розповіла про стосунки з молодим бізнесменом. Фото: соцмережі
Чи правда, що Тіна Кароль зустрічається з бізнесменом, який значно молодший за неї. Фото: соцмережі

Нарешті Тіна Кароль вирішила поставити крапку в цих чутках та прокоментувала ситуацію на одному зі своїх концертів. Співачка спростувала здогадки шанувальників, заявивши, що наразі не має стосунків.

Це все смішно. Особливо останнє — те, з ким мене поженили. Я кажу, що в "Дії" цього не бачила, тому все підробка. На паркані теж пишуть і там нічого…
заявила виконавиця на відео, опублікованому на УНІАН.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, не так давно відомий блогер на одному коліні зізнався у коханні Тіні Кароль прямо на сцені. Реакція співачки повеселила публіку.