Більше не секрет! Відомо ім’я нового хлопця Лесі Нікітюк: хто він і чим займається (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

ЗМІ розкрили нового коханого Лесі Нікітюк. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

В Мережі розсекретили таємничого бойфренда телеведучої

Леся Нікітюк вже довгий час підігрівала цікавість прихильників до свого нового роману. Днями вона показалась в обіймах коханого. А фанати ведучої вирішили довго не думати та знайшли її таємничого обранця. Хто ж він такий — хлопець Лесі Нікітюк? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

Поки Леся Нікітюк ділиться пікантними світлинами з напівоголеним чоловіком, не розкриваючи його обличчя, уважні фанати вже визначили, його особистість. Як повідомляє Telegram-канал "Скандал", на знімку в обіймах з Лесею можна побачити Дмитра Бабчука. Його фотографії з аналогічним татуюванням на спині були знайдені в мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До того ж Леся підписана на Діму. А за інформацією з його профілю, хлопець служить в ЗСУ та має чимало знайомих в колах шоубізнесу.

Прихильники знайшли обранця Лесі Нікітюк. Скриншот
Сторінка коханого Лесі Нікітюк в Instagram. Скриншот
"Леся підписана на його сторінку в Instagram, судячи з профілю чоловіка, його звати Дмитро і він називає себе пенсіонером Збройних Сил України. Також у шапці профілю вказано, що він інфлюнсер і на нього підписані блогер Ігор Лачен, військовий Давид Хімік та фотографи Костянтин і Влада Ліберови,
— йдеться в Telegram-каналі "Скандал".

Невідомо, чи дійсно Нікітюк зустрічається з Дмитром. Сама телеведуча поки що не коментувала цю інформацію офіційно та продовжує тримати свій роман у таємниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Тіна Кароль зізналась, чи справді вона зустрічається з бізнесменом, який молодший за неї на 9 років. Прихильники вивели співачку на чисту воду прямо посеред концерту!