"Без зайвих слів, інтриг і розслідувань": Леся Нікітюк підтвердила стосунки з військовим (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Як виявилося, коханий Лесі молодший за неї на 9 років

Популярна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк, яка обіймалася із загадковим чоловіком, підтвердила всі чутки щодо стосунків з молодим обранцем. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що останні дні Леся підігрівала інтерес до себе та до її можливого коханого, розповсюджувала світлини, на яких показувала татуювання обранця. Проте, вона до останнього не підтверджувала стосунки із загадковим чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, 7 жовтня Леся вирішила остаточно розповісти, хто ж її обіймав на світлинах. Відтак, Нікітюк розповсюдила у себе в Instagram пост. Зі знімка бачимо, як Леся позує з на 9 років молодшим чоловіком. Як виявилося, бойфренд ведучої служить у ЗСУ і його звати Дмитро Бабчук. Отож, українському захиснику 28 років, а Лесі - 37. На селфі, яке розповсюдила Леся, видно як Дмитро цілує Лесю.

Без зайвих слів, інтриг і розслідувань. Дмитро Михайлович + Леся Іванівна = (Нікітюк залишила смайлик у формі сердечка ). P.S. Дякуємо всім за теплі слова і побажання! Дірект вже розірваний,
- написала Нікітюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леся Нікітюк запостила “хтивку”, показавши свої справжні форми. Телеведуча показала, що відпочиває в Одесі.