Трагічна ДТП на Закарпатті обірвала життя народного артиста України Богдана Сташківа (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Богдан Сташків. Фото: Facebook / Світлана Онищук

Артисту було 67 років...

Не встигли ми відійти від трагічної смерті зятя Ірини Фаріон, як стало відомо про ще одну втрату. У дорожній аварії загинув народний артист України Богдан Сташків.

Фатальна ДТП сталась на Закарпатті. Про це повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук:

Трагедія трапилася у сусідній Закарпатській області. Наш земляк загинув раптово, за життя дружини й досі борються медики.

За інформацією поліції Закарпаття, ДТП сталася в Мукачівському районі неподалік села Нижні Ворота. Унаслідок аварії загинули двоє осіб, ще одна отримала поранення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляється, 67-річний житель Тисмениці Івано-Франківської області, який керував автомобілем BMW, не дотримався безпечної швидкості. В результаті він втратив контроль над машиною, яка з'їхала на узбіччя та перевернулася на дах.

Автівка, за кермом якої був Богдан Сташків, розбилась вщент. Фото: zk.npu.gov.ua

Від отриманих травм на місці загинули водій — Богдан Сташків — і його 59-річний пасажир. 67-річну дружину артиста госпіталізували.

Що запам'яталося Україні про Богдана Сташківа

Богдан Сташків народився в Рогатинському районі, довгий час працював у Тисмениці, де очолював відділ культури. Він гастролював у багатьох країнах Європи, Канаді та США, популяризуючи українську музику.

На початку 2000-х років він започаткував дитячий конкурс-фестиваль "Захід-ХХІ століття". Сташків активно займався науковою діяльністю у сфері мистецтва і культури, а також благодійністю. Він побудував каплицю Спасіння Христового в Тисмениці та брав участь у будівництві й реставрації храмів на Прикарпатті. Крім того, він організовував благодійні концерти для військових, дітей з тяжкими хворобами та людей з інвалідністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Мадонна засмутила новиною про смерть молодшого брата. Однак зірка відмітила, що вона рада, адже її родич більше не страждатиме.