"Я платила шалені суми за кожну ротацію": Наталка Карпа пригадала, як починалася її кар'єра в Україні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Наталка Карпа. Фото: instagram.com/natalkakarpa/

Свого часу співачку взагалі не хотіли сприймати як справжню зірку українського шоубізу

Заслужена артистка України Наталка Карпа, яка нещодавно поділилася секретом власного схуднення на 12 кг за короткий проміжок часу, стала гостею нового випуску проєкту “Муз_тренд”, що виходить на телеканалі “Дім”. У відвертому інтервʼю Славі Дьоміну вона розповіла про свій шлях в українському шоубізнесі, боротьбу за українськомовний контент, а також зізналася, що насправді свого часу принесло їй славу.

Імʼя Наталки Карпи на теренах українського шоубізнесу зʼявилося більш як 20 років тому, хоча заслужену славу артистка отримала лише у 2010-му. Тоді із піснею “Калина” вона обʼїздила чи не всю Польщу, однак в рідній країні Наталку довго не сприймали як зірку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Певний час артистці навіть доводилося платити за ротацію кліпів на телебаченні, суми за 1 вихід яких коливалися від 150 до 300 доларів.

Були моменти, коли я розуміла, що ми відзняли дуже гарну бюджетну роботу. Мені хотілося, щоб її побачили. Ютуб на той час не був таким прокаченим, соцмережі не були такі активні – все було на ТБ. Мені було так важливо і вагомо донести і показати, що є класний український контент, тому що з такого на той час були лише: солонина, полонина, соняшники і шароварщина. А мені хотілося довести, що українська культура – це сила, краса і гени наші. Я платила ці шалені суми за кожну ротацію, але, чесно, вони взагалі не спрацьовували,
– зізнається Наталка Карпа.

А от всеукраїнську популярність співачка здобула лише після того, як у 2015 році створила родину із військовим Євгеном Тереховим і переїхала до Києва. Зараз її коханий чоловік, нагадаємо, служить у ЗСУ. Наталка зізнається, що могла б багато чого розповісти, але краще просто підписатися у соцмережах на її Джекі.

Більше цікавого — у відео 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як одному з найпопулярніших хітмейкерів України відмовили у ротації на радіо. Свого часу ХАСу довелося почути, що його пісні просто не можуть стати хітами.