Мінус 5 мільйонів підписників: співачка Бейонсе втрачає фоловерів через P. Diddy

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: instagram/beyonce

Кількість підписників знаменитості почала падати, коли в будинку артиста проводили обшуки

Відома американська співачка Бейонсе, яка оголилась для обкладинки нового альбому, дещо постраждала через скандал довкола її близького друга P. Diddy. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, скандальний репер, якого звинувачують у сексуальному насильстві, є досить близькою людиною для Бейонсе. Відтак, саме через дружбу з ним у знаменитості почали відбавлятися підписники з Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До скандалу довкола реп-виконавця жінка мала 320 млн підписників, а наразі ж вже має 315 мільйонів фоловерів. Як повідомляє сайт SocialBlade, який відстежує аналітику соцмереж, аудиторія Бейонсе почала падати в березні 2024-го. У цей час у будинку репера відбувалися обшуки.

Проте, селебритіс недолюблюють не тільки через її стосунки з P. Diddy, а й через теорію змови, яка говорить про те, що вона могла бути причетною до вбивства знаменитостей. Зокрема, мова йде про розправу над такими зірками, як Aaliyah, Left Eye і Майкл Джексон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що понад 3280 осіб заявили, що стали жертвами P. Diddy. Скандал довкола репера набирає небачених обертів.