Дуже дорого: Камалія розсекретила суму, яку витрачає на освіту дітей у Лондоні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
794

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Камалія з доньками. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Діти зірки розвиваються всебічно

Камалія, яка ледь не уклала контракт із ЗСУ, зізналась, у яку кругленьку суму їй обходиться навчання дітей за кордоном. Також вона розповіла про хобі своїх донечок, які оплачуються окремо. Тож на що йдуть кошти з бюджету зірки - дізнавайтесь далі у цьому матеріалі.

47-річна українська співачка Камалія у розмові з Люкс ФМ підрахувала, скільки грошей витрачає на донечок Арабеллу та Мірабеллу. Нагадаємо, діти зірки наразі проживають у Лондоні разом зі своїм татом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, дівчата поїхали до Великої Британії на початку вересня і вже 18 жовтня повертаються до України. За словами Камалії, освіта кожної дитини за кордоном коштує близько 1,3-1,4 млн грн на рік. До цієї суми не входить оплата дитячих хобі - уроків творчості та верхової їзди.

Також експодружжя витрачається на базові потреби дітей, їхні подорожі тощо.

На рік навчання - 24 чи 26 тис. фунтів на одну дитину. А їх дві. А ще гуртки різні. Також вони ходять у школу акторської майстерності, режисури та монтажу. На конях їздять. Дуже багато всього. І ці всі подорожі, і одягати, і годувати. Це дуже багато,
- зізнається зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Камалія оголосила про втрату рідної людини. Кого співачка нещодавно провела в останню путь - дізнавайтесь з цієї статті.