Злата Огнєвіч нарешті зізналася, що відчувала до фронтмена гурту "Бумбокс" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Артистка наголосила, що він досить непростий чоловік

Зіркова красуня Злата Огнєвіч прокоментувала чутки щодо її особистого життя. Так, її запідозрили у романі з відомим українським музикантом та військовим. Але чи дійсно між нею та Андрієм Хливнюком виникли почуття? Розповідаємо про це детальніше - далі у цій статті на Хочу!

38-річна українська співачка Злата Огнєвіч зізналася, що не мала романтичних зв’язків з лідером гурту “Бумбокс” Андрієм Хливнюком. Про це вона розповіла Люкс ФМ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артистки, вона була зачарована глибиною, розумом, талантом та харизматичністю Андрія, проте не планувала будувати з ним стосунки. Водночас і Андрій не зробив перший крок. Тож їхній союз тільки творчий.

Також Злата додала, що вони давно не бачилися. Тож вона хотіла зустрітися з ним за чашкою кави, щоб побачити, наскільки він змінився.

Але він дуже непроста людина, як і всі творчі люди. Покажіть мені просту творчу людину. Це проявляється в усьому: в підході до творчості, в характері, в спілкуванні з людьми. Але я дуже щаслива, що наша зустріч принесла таку пісню, як “Ти обіцяв”. Я написала музику на вірші Андрія. І це сталося, як якесь диво,
- сказала Огнєвіч.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Злата Огнєвіч розповіла, як її батько продовжує службу в ЗСУ, попри вік і втому. Ким працює чоловік на передовій - дізнавайтесь у цьому матеріалі.