Молода дружина Остапчука розповіла, хто і на що тратить гроші в родині (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Володимир Остапчук з дружиною. Фото: poka.tya

Блогерка вважає, що жінка не має бути зовсім безпорадною

Катерина Полтавська, яка нещодавно вразила подарунком від Остапчука на кругленьку суму, розповіла про розподіл грошей у їхній родині. Що дівчина очікує від свого обранця - розповідаємо далі у цій статті.

Днями вагітна дружина телеведучого Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, поспілкувалася з підписниками свого мікроблогу. Так, вона поділилася своєю думкою щодо фінансів у відносинах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема блогерка вважає, що чоловік має оплачувати житло, паливо, заклади, поїздки та більшість витрат на дитину. Водночас жінка також повинна заробляти, щоб мати кошти на свої дівчачі бажання та на випадок розлучення. Також, за словами Катерини, жінка має долучатися і до спільних витрат (купити продукти, оплатити комунальні послуги тощо).

Щоб засвідчити, що вона не сидить у чоловіка на шиї, Катерина розповіла про свої нещодавні та майбутні витрати. Так, днями вона оплатила послуги няні та планує зробити чоловікові подарунок.

Я, наприклад, сьогодні кинула кошти няні (ми кожного місяця до народження малого надсилаємо певну суму няні, щоб вона не шукала іншу роботу й чекала на нас). Пообіцяла, що подарую чоловікові джинси, тому що давно нічого не дарувала (ну він теж, знаєте, на базарі одягатись не хоче чомусь, тому доведеться нормально потратитись),
- розповіла блогерка.

Також майбутня матуся зазначила, що таких принципів буде дотримуватися й у вихованні власного сина. За її словами, поки Тимофій (так подружжя планує назвати дитину - прим.ред.) не матиме змогу утримувати родину, на дівчат може не дивитися.

Катерина Полтавська про фінанси. Фото: poka.tya
Катерина Полтавська про фінанси. Фото: poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше дружина Остапчука повеселила історією про їх друге побачення. Що розповіла Катерина Полтавська - дізнавайтесь у цьому матеріалі.