Тарас Тополя розкритикував Галкіна та Пугачову: "Де вони були у 2014 році?"

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тарас Тополя вважає, що позиція Галкіна та Пугачової нічого не змінює. Фото: instagram.com/tarastopolia

Артист розповів, як ставиться до росіян, які підтримують зараз Україну

Тарас Тополя, який раніше публічно обурився через те, що в столичних школах діти говорять російською, різко висловився про Максима Галкіна та Аллу Пугачову. Він пояснив, як ставиться до тих росіян, які підтримали Україну після початку повномасштабного вторгнення.

Після лютого 2022 року Галкін та Пугачова висловили підтримку Україні й засудили путінський режим. Проте, за словами Тополі, йому байдуже до таких зірок. Він не стежить за їхніми діями чи заявами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Соліст "Антитіл" вважає, що їхня позиція не має жодного впливу на політику кремля чи злочини росії в Україні:

Я ставлюсь до них індиферентно, прозоро. Якби Галкін, наприклад, заявив, що йде в президенти, і серйозно би націлився на крісло очільника Росії, тоді б я почав до нього якось ставитись, коментувати. А поки що його позиція приблизно настільки впливає на, скажімо, позицію Путіна і на діяльність цієї військової машини, як помах крил метелика.

Тополя постійно наголошує, що війна в Україні розпочалася ще у 2014 році. Він також нагадав, що багато російських зірок, включаючи Галкіна та Пугачову, у ті часи підтримували путінський режим.

Якось паралельно. Вони з Пугачовою нібито підтримують Україну і все. Знову ж таки, де вони були в 2014 році, у 2015-му? І на цьому дякую,
— додав Тарас.

Варто зазначити, що після початку повномасштабного вторгнення Галкін виступив проти війни, за що в Росії його внесли до списку "іноагентів". Він разом із родиною переїхав до Ізраїлю і регулярно висловлює підтримку Україні. Його дружина Алла Пугачова також виступає проти війни, хоча робить це рідше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Востаннє Галкін болісно висловився про постраждалих дітей "Охматдиту". Тоді російський артист вкотре підтримав Україну та засудив злочинні дії російських окупантів.