"Ми за ці три роки переживали кризу": Оля Полякова поділилася деталями свого шлюбу та зізналася, чи боїться втратити чоловіка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Артистка назвала причину складнощів у стосунках з коханим

Знаменита українська виконавця Оля Полякова, яка розповіла про подарунок від чоловіка за 700 тисяч гривень, заговорила про проблеми у шлюбі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Полякова вже 20 років як перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Як говорить Оля, за цей час їхні стосунки пережили багато труднощів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, за останні три роки війни у них відбулася криза. Артистка пояснює це не лише початком вторгнення, а й внутрішніми речами.

Шлюбу вже 20 років. А ми ще починали… Тому вже 21-22 роки разом. Ми за ці три роки переживали кризу. Вона була пов'язана спочатку з війною, потім – з моєю особистою кризою, коли ти підводиш лінію й думаєш, що я хочу тепер. У кожної дорослої людини ці запитання виникають. І той, хто каже, що такого не існує через 20 років шлюбу, то я в це не повірю,
- зізналася Оля у своєму інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Дивитися з 1:07:47

Окрім того, Полякова додала, що поки що їй не вдалося побудувати у своїй голові план стосовно майбутнього життя. Проте, вона твердо переконана, що жити без Вадима не зможе. Знаменитість резюмувала, що навіть думка про те що щось піде не так викликає в неї страх.

Я до цієї секунди не відповіла на власні запитання. Але я точно зрозуміла, що ця людина для мене дуже-дуже важлива. І якщо якась тема мене й тригерить, то це не мама чи тато, а ось ці стосунки й наскільки вони для мене важливі. У мене навіть думка, що може бути якось інакше, викликає істерику й сльози. Я цього дуже сильно боюся. Це вже спорідненість. Це фундамент. Я з ним раджуся. Він завжди дає найкращі поради у моєму житті,
- пояснила зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова захопила світлиною з подругою дитинства. Артистка відіграла концерт у Вінниці, а опісля провела час з близькою людиною.