Сватали за них, а обрала військового: кого з відомих чоловіків приписували Лесі Нікітюк у коханці (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: lesia_nikituk / Instagram

37-річна ведуча наразі щаслива з 28-річним військовим Дмитром Бабчуком

Популярна українська ведуча Леся Нікітюк, яка вперше дебютує у великому кіно, наразі більше не самотня. Знаменитість днями повідомила, що зустрічається з 28-річним військовим Дмитром Бабчуком.

Варто зауважити, що особисте життя Нікітюк було завжди закрите за сімома замками. До речі, у 2017 році вона оголошувала про заручини з київським бізнесменом, проте весілля тоді так і не відбулося. Більше нічого не було відомо про особисте життя Лесі. Однак, фоловери неодноразово будували теорії стосовно того, з ким вона могла, або мала роман.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сергій Притула

Леся Нікітюк і Сергій Притула багато років працювали разом на проєкті "Хто зверху?" на Новому каналі. Глядачі шоу цілком серйозно розглядали можливість роману між Лесею та Сергієм. Однак, Нікітюк неодноразово заявляла, що між нею та Притулою виключно ділові стосунки. Ба більше, Леся вважає Сергія другом та наставником, а не любовним патнером.

Скриншот

Микола Тищенко

Як не дивно, але Леся та Микола кілька років тому були помічені на закритій вечірці. Тоді в мережу потрапили світлини, на яких видно як Тищенко тримав Нікітюк на руках, обіймав та кружляв її.

Скриншот

Богдан Буше

Саме Богдан замінив Сергія Притулу на посту ведучого шоу “Хто зверху”. Отож, перед виходом прем’єрного випуску проєкту з молодим ведучим ютубер Слава Дьомін розповсюдив у себе в соцмережах досить неоднозначне фото. На ньому було видно, як Буше та Нікітюк ось-ось поцілуються.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леся Нікітюк запостила “хтивку”, показавши свої справжні форми. Телеведуча показала, що відпочиває в Одесі.