Налякала тривога: переможниця "Холостяк-12" поскаржилась на "недобрий" ранок у Варшаві (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Катерина Лозовицька. Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Фотомодель живе на дві країни - Україну та Польщу

Катерина Лозовицька, яка з коханим проживає у Польщі, днями прокинулась під звуки сирен. За словами дівчини, таке тестування сповіщень про повітряну небезпеку відбувається не тільки у Варшаві. Розповідаємо детальніше - далі у цій статті.

27-річна українська фотомодель та переможниця шоу “Холостяк-12” Катерина Лозовицька вийшла в Instagram Stories, щоб поділитися своїми переживаннями з підписниками мікроблогу. Вони пов’язані з тестовими сиренами у Варшаві, де зараз проживає дівчина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, 9 жовтня у столиці Польщі лунали сирени. Прокинувшись від знайомих для всіх українців звуків, Катерина дуже злякалася.

За словами дівчини, також сповіщення про небезпеку тестували і в Австрії, де Лозовицька була проїздом.

Я з ліжка ледве не впала, коли це почула. Відкрила вікно та думаю, може це в мене глюки. Ні, це була дійсно сирена, тривога (явно тестова). Але цікаво те, що коли ми проїжджали Австрію, в них також була якась тестова сирена: але не надворі, а в телефонах - вони надсилали спочатку попередження, що зараз буде тестове сповіщення про небезпеку,
- поділилась Катерина.
Катерина Лозовицька. Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що зірка "Гри престолів" Джек Глісон вражений реакцією українців на сирену. Детальніше про це читайте у цьому матеріалі.