"Це те, що повністю її захоплює": Оля Полякова зізналася, чим займається її донька у Великій Британії

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Знаменитість розповіла, як її донька вміло порається біля коней

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка поскаржилася, що наїла кілька зайвих кілограмів, зізналася, чим живе її донька у Великій Британії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, днями Полякова дала розгорнуте інтерв’ю своїй подрузі Маші Єфросиніній. Під час бесіди Оля розповіла, які успіхи має її 13-річна донька, яка наразі мешкає з її мамою у Великій Британії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Оля зізналася, що за цей час Аліса полюбила професію конюха та верхову їзду. Ба більше, дівчина навіть просила свою бабусю, аби та відвозила її о 9-ій ранку на конюшню та забирала о 9-ій вечора. За досить короткий період Аліса навчилася цій непростій професії.

Аліса у Великій Британії полюбила верхову їзду. У неї були уроки два рази на тиждень. Це спілкування із тваринами її наче забирало з атмосфери, де вона не прижилася. Вона попросила мою маму, яка живе у Великій Британії, відвозити її о 9 ранку на конюшню, і забирати о 9 вечора. Вона знає справу конюха, сама чисте, саме сідлає. Вона допомагала на конюшні, де займалися діти. Вона захопилася цим, і коли приїхала до України на канікули, попросила тата взяти тренера, і вона з нею займається. Аліса все літо вставала опів на п’яту ранку, вдягалася, йшла до конюшні, займалася, розпрягала, чистила, гуляла з конями у лісі, купала їх в річці. Вона цілий день у конюшні, вона повністю опанувала професію конюха і це те, що повністю її захоплює. І коли ми цього року писали з нею свої бажання, вона бачить своє майбутнє наступним - хоче їздити верхи, професійно займатися конкуром, брати участь у великих змаганнях.
- заявила співачка.

Дивитися з 59:55

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова поділилася деталями свого шлюбу та зізналася, чи боїться втратити чоловіка. Артистка назвала причину складнощів у стосунках з коханим.