Оля Полякова детально розповіла, чому цього року не виступила на благодійному фестивалі Лайми Вайкуле

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Фейсбук Олі Полякової

Артистка зізналася, що отримала на той час цікаву пропозицію в Україні

Популярна українська артистка Оля Полякова, яка зізналася, чи фінансово підтримує творчість старшої доньки, висловилася про свою неучасть у фестивалі Лайми Вайкуле. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Полякова відверто зізналася, що вона дуже поважає позицію Вайкуле по відношенню до України. Зокрема, латвійська зірка неодноразово висловлювалася у своїх інтерв’ю проти війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Оля зауважила, що цього року не поїхала на фестиваль Лайми, адже отримала пропозицію щодо участі у проєкті “Неймовірні дуети”. Отож, в інтерв’ю Маші Єфросиніній Полякова заявила, що якщо подібна пропозиція від Вайкуле до неї надійде, то вона погодиться.

Мене запросили, і я б поїхала, адже вважаю позицію Лайми однозначною, вона підтримує Україну, висловлюється у кожному своєму інтерв'ю проти війни. Не поїхала цього року, адже мені надійшла інша пропозиція від телеканалу взяти участь у проєкті “Неймовірні дуети”. Я вибрала проєкт у власній країні, дати збіглися і я подзвонила Лаймі і сказала, що не можу приїхати. Але якщо запросять наступного року і нічого не зміниться у позиції Лайми, то я приїду і буду співати українською, щоб люди не забували, що ми є. А взагалі я сподіваюся, що наступного року вже не буде війни.
- резюмувала Полякова.

Дивитися з 49:35

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова зізналася, чим займається її донька у Великій Британії. Знаменитість розповіла, як її донька вміло порається біля коней.