Пугачова не змогла вивезти свої скарби з росії. Її вантаж на $20 млн заблокували на митниці

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Алла Пугачова намагалася вивезти мистецькі шедеври за $20 млн. Фото: instagram.com/alla_orfey

Спроба співачки вивезти антикваріат на $20 мільйонів провалилася

Алла Пугачова, у якої росіяни намагаються відібрати дітей, захотіла вивезти зі своєї кровавої батьківщини цінні речі на суму $20 мільйонів. Однак її спроба провалилась. Детальніше читайте на Хочу!

Російській співачці продовжують ставити палки в колеса на батьківщині. Днями вона спробувала перевезти за кордон старовинні речі, вартість яких оцінюється у 20 мільйонів доларів, однак митниця цей вантаж не пропустила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За даними російських пропагандистських ЗМІ, серед цих речей були люстра з Франції XIX століття, ваза для фруктів того ж періоду, а також скульптури й картини, створені в XVI-XIX століттях. Антикваріат, оформлений на її чоловіка, мав вилетіти з аеропорту Шереметьєво, але митники не дозволили це через нестачу документів.

Експерти оцінили колекцію Пугачової в $20 мільйонів, зазначивши, що деякі твори мають музейне значення. Серед них — картина "Вид на місто біля річки з вітряком" голландського художника Яна ван Гойєна, який створив лише близько 1200 робіт. Одна з них належить Пугачовій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше росіяни повідомляли, що Алла Пугачова повернеться на батьківщину з концертом. Максим Галкін розповів, чи справді це так.