"Шкода було її віддавати, але ми мусили": соліст LATEXFAUNA розповів про долю гітари, яку музиканти розіграли на аукціоні

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Музикант не хотів прощатися з гітарою, яку придбав у Парижі

Популярний український музикант, соліст колективу “LATEXFAUNA”, який розриває новою композицією, дав розгорнуте інтерв'ю, в якому розповів про їхній благодійний американський тур. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, фронтмен Дмитро Зезюлін зазначив, що найбільше з концерту йому запам'яталися донати, які здійснювали слухачі. Як виявилося, музикант у кожному місті за час проведення туру купляв дешеву гітару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потім він грав на інструменті під час концерту, а опісля розігрував гітару за донат для ЗСУ. Проте, у Парижі артисту не вдалося знайти дешевий музичний інструмент і йому довелося купляти гітару за 700 євро. Артистові так вона сподобалася, що він не хотів з нею розлучатися.

Якщо говорити про донати, то найбільше запам'яталося те: що у кожному європейському місті під час туру ми купляли якусь дешевеньку гітару. На цій гітарі я грав акустичну пісню "Левада", а потім цей інструмент розігрував за донат для ЗСУ. Але, приїхавши до Парижу, ми не знайшли дешевої гітари. Ми зайшли в магазин, де продавалися вже вживані гітари, але вони дуже багато коштували. Найдешевша коштувала 700 євро. Звучала вона дуже класно: шкода було її віддавати, але ми мусили. На аукціоні я сказав глядачам, що якщо тому, хто її купить, не шкода буде мені її подарувати, то я з радістю її прийму. Так, один пан на ім'я Ігор, який сам з Києва, виграв цю гітару за 5 чи 6 тисяч євро, а потім у гримерці мені її подарував. За що я йому та його дружині Каті дуже вдячний. Ця гітара тепер висить у нас на студії, ми бриньчимо на ній та  щось навіть записуємо.
розповідає селебритіс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як гурт "Latexfauna" завів сторінку на OnlyFans. Виручені кошти йдуть на ЗСУ.