Дружина Іраклі Макацарія розповіла, коли буде народжувати, та поскаржилась на погане самопочуття: "Мучить токсикоз"

Новини шоубізнесу
853

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ліза Чічуа поділилась деталями своєї другої вагітності. Фото: instagram.com/maqatsa

Ліза Чічуа поділилася датою народження другої дитини з "холостяком" Макацарія

Днями стало відомо, що Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа очікують на другу дитину. А тепер дружина "холостяка" розкрила, коли народиться малеча, й розповіла, як протікає її вагітність.

У липні 2022 року грузинський бізнесмен, продюсер та головний герой 6 сезону шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія одружився з Лізою Чічуа. У червні 2023 року пара стала батьками вперше. У них народився син Георгій, який став великою гордістю та радістю для подружжя. Тепер стало відомо, що сім'я знову очікує поповнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями Ліза Чічуа вирішила поспілкуватись з прихильниками. Зокрема у своєму Instagram-блозі дівчина зазначила, що малюк має з'явитися на світ у січні 2025 року. Вона також додала, що між їхніми дітьми буде різниця у віці 1,8 року.

Дружина Іраклі Макацарія також зізналася, що її друга вагітність супроводжується токсикозом, так само як і перша: "Мучить токсикоз". Втім, після народження первістка вона не стикалася з післяпологовою депресією. Ліза розповіла, що їй допомагає няня, яка дуже полюбилася їхньому сину Георгію:

У мене ніколи не було жодних депресій. Нам пощастило, у нас є няня, і Георгій її дуже любить.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми розповідали, куди зникла переможниця 6 сезону "Холостяк" Олена Лесик. Дізнайтесь де зараз дівчина, яка колись розбила серце Іраклі Макацарія.