Як дві каплі води! Ольга Фреймут потішила шанувальників рідкісним фото з молодшою сестрою

Новини шоубізнесу
757

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ольга Фреймут показала ніжні фото з сестрою. Фото: instagram.com/freimutolia

Ольга Фреймут зачарувала фотографією зі своєю сестрою, яка виглядає як її копія

Ольга Фреймут, яка нещодавно "засвітила" глибоке декольте та нарвалася на хейт, показала свою молодшу сестру. Прихильники здивовані тим, наскільки ведуча та її сестричка схожі. Фото дивіться в нашому матеріалі на Хочу!

Відома українська телеведуча порадувала шанувальників рідкісними сімейними фото. У своєму блозі Ольга Фреймут поділилася, що зустрілася з молодшою сестрою Юлією в Іспанії. Саме там у Фреймут відбувся захід, присвячений етикету, в організації якого сестра їй допомагала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На знімку Юля та Оля Фреймут позують в жіночних сукнях і обіймають одна одну. Хоча в сестри зірки темніше волосся та менший зріст, не помітити їх схожість просто неможливо. "Як дві краплинки води", "Які прекрасні сестрички, такі схожі!", "Які красуні" — пишуть прихильники.

Юля та Оля Фреймут позують в елегантних вбраннях. Фото: instagram.com/freimutolia
Кадри з Бенідорму, лекція з етикету "Сама собі графиня". Коли хочеться зупинити момент: поруч сестра Юля, лагідний жовтень, хризантеми на столі, такі магічні, викликаючі спогади, дуже теплі спогади,
— такими словами світлину підписала сама Фреймут.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Оля Фреймут зізналася, чи справді її чоловік є громадянином росії. Телеведуча вирішила прояснити ситуацію.