Біль, що не зникає з роками… Українські зірки, які втратили дітей

Новини шоубізнесу
610

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зіркові родини, які втратили своїх дітей. Фото: соцмережі

Горе торкається не лише звичайних людей, а й відомих особистостей

Втратити дитину — це, мабуть, найбільший страх кожних батьків. Деякі українські знаменитості також стикнулися з цією трагедією.

15 жовтня — День втраченої дитини. Щороку у цю особливу дату підтримують батьків, які пережили втрату дитини, зокрема через передчасну смерть під час вагітності. Кожна така втрата несе в собі величезний біль і розбиті мрії, особливо коли смерть приходить ще до народження дитини.

Чомусь заведено думати, що біда обходить стороною відомих людей. Однак це не так. Чимало українських зірок зіштовхнулись з цією трагедією — втратою дитини. Жодні багатства чи зв'язки не можуть полегшити цей біль, коли доля забирає найцінніше…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Катерина Кухар
Відома балерина Катерина Кухар не може без сліз згадувати втрату своєї першої дитини. Її малюк народився передчасно, і через те, що легені не відкрилися, він не вижив. Однак згодом Катерині вдалося стати матір'ю двох дітей.

Катерина Кухар втратила свою першу дитину. Фото: соцмережі

Ада Роговцева
Знаменита акторка Ада Роговцева у 2012 році втратила свого дорослого сина. Він страждав на невиліковну хворобу, з якою не зміг впоратися. Навіть сьогодні серце акторки болить від цієї втрати.

У 2012 році Ада Роговцева втратила сина. Фото: соцмережі

Ольга Сумська
Актриса Ольга Сумська розповіла, що могла бути мамою трьох дітей, але, на жаль, втратила одну дитину на ранньому терміні вагітності. Вона згадує, що тоді багато працювала і сильно втомлювалася, що, на її думку, й стало причиною втрати.

Ольга Сумська могла мати трьох дітей. Фото: соцмережі

Денис Берінчик
Боксер Денис Берінчик в одному з епізодів шоу "Танці з зірками" поділився своєю трагічною історією. У 2018 році, після завершення проєкту, його дружина мала народити, але почалися передчасні пологи. Малюк народився живим, але через два тижні помер.

Денис Берінчик пережив втрату дитину. Фото: соцмережі

Віктор Павлік
Український співак Віктор Павлік у 2021 році пережив втрату свого 21-річного сина Павла, який помер від раку кісток. Останні дні свого життя хлопець провів у хоспісі, де перебувають люди без шансів на одужання.

Син Віктора Павліка пішов з життя через онкологію. Фото: соцмережі

Арам Арзуманян
Нещодавно український актор та комік Арам Арзуманян наважився розповісти про велику трагедію у своєму особистому житті. Дружина артиста тричі пережила викидень. За словами Арама, це був найскладніший час для нього та його коханої.

Дружина Арама Арзуманяна тричі пережила викидень. Фото: соцмережі

Сімбочка
Відома українська блогерка теж нещодавно розповіла про свій викидень. У 19 років Сімбочка мала стосунки з хлопцем, від якого й завагітніла. Дівчина хотіла залишити маля, однак доля забрала його в неї…

Сімбочка втратила дитину у 19 років. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втрачати батьків — теж дуже боляче. Нещодавно Тоня Матвієнко зворушила своїм зверненням до покійної матері, яка пішла з життя рік тому.