Бабій, який просить у жінок гроші та штовхає на аборти? Мережа гуде через "досягнення" нового бойфренда Лесі Нікітюк (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Леся Нікітюк та Дмитро Бабчук. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

До зустрічі з Лесею у хлопця, ймовірно, було дуже бурхливе особисте життя

Нещодавно Леся Нікітюк підтвердила стосунки з військовим. Але замість того, щоб порадіти за телеведучу та її нового обранця, Мережа “вибухнула” приголомшливими зізнаннями різних жінок, які нібито знають його та на що він здатний. Розповідаємо детальніше - далі у цій статті на Хочу!

36-річна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк перебуває у стосунках з військовим Дмитром Бабчуком. Про це вона повідомила 7 жовтня на своїй сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А вже згодом у Мережі з’явилося чимало брудної інформації про нового бойфренда знаменитості. Так, багато користувачок стверджували, що мали особисті зустрічі з Дмитром і нічим хорошим вони не закінчувалися. Мова йшла не лише про розбиті серця, а й венеричні захворювання, аборти, гроші в борг тощо.

В Instagram навіть створили акаунт, де зібрали всю цю негативну інформацію на обранця Нікітюк. Щоб не переказувати, пропонуємо вам подивитися ролик нижче з основними думками про “досягнення” Бабчука.

Зважайте, що ці звинувачення підкріплюються скриншотами з листувань. Іншими словами, перевірити їхню правдивість неможливо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, кого з відомих чоловіків приписували Лесі Нікітюк у коханці. Переходьте до цієї статті, щоб дізнатися, хто опинився у цьому списку.