Слава Дьомін висловився щодо облав ТЦК на концертах: "Одноразова акція"

Новини шоубізнесу
698

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Слава Дьомін розповів, що думає про рейди ТЦК на концертах артистів. Фото: instagram.com/slavademin_official

Артист також поміркував, чи вплинуть такі рейди на роботу артистів

Останнім часом український шоубізнес сколихнула хвиля рейдів ТЦК. Концерти "Океану Ельзи", Антона Тимошенка та артистів у Харкові перетворились на перевірку документів та затримання "ухилянтів". Свою позицію стосовно цієї ситуації висловив Слава Дьомін.

Рейди представників ТЦК, що пройшли під час концертів "Океану Ельзи", Антона Тимошенка та на фестивалі у Харкові, викликали значні обговорення в інтернеті. Ведучий Слава Дьомін поділився своїми думками про ці так звані "облави".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мені здається, що, звичайно, є люди, які боялися йти на концерт, але це не більша кількість людей. Це перше. А по-друге, наскільки я розумію, заарештовували тих людей, які порушували певний закон. Якщо відкинути емоції і подивитися на цю історію саме під таким кутом,
сказав Слава.

Також він прокоментував можливість скасування концертів через ці рейди. Чимало людей почали хвилюватись, що артисти призупинять свою діяльність. Однак Дьомін так не думає.

Концерти плануються заздалегідь і організатори також роблять концерти заздалегідь. За пів року, навіть інколи за рік. Тому я думаю, що найближчі місяці, до нового року, ніхто концерти скасовувати не буде. Я думаю, що просто артисти та їхній менеджмент, та й організатори, також будуть спостерігати, як будуть далі розвиватися ці так звані рейди. І покаже час. Тому що, наприклад, перебуваючи на третьому концерті "Океану Ельзи" я не побачив жодного представника ТЦК або поліції. Відповідно, я так розумію, що була одноразова акція,
— додав ведучий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Слава Дьомін розсекретив, чи вільне його серце. Після розлучення шоумен публічно не оголошував про нові стосунки.