"Це її рідні діти": подруга Наталії Могилевської зробила неочікуване зізнання

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

За словами підписників зірки, їй личить бути мамою

Попри спроби Наталії Могилевської тримати своє особисте життя в секреті, її друзі потрохи розкривають його подробиці. Наприклад, Лада Лузіна не тільки розповіла про знайомство співачки з коханим, але і поділилась цікавим фактом про дітей Могилевської.

49-річна українська співачка Наталія Могилевська стала мамою для двох дівчаток. Зірка не показує обличчя прийомних донечок, поважаючи їхнє приватне життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Лада Лузіна, яка є давньою подругою Наталії, трішки розповіла OBOZ.UA про дівчаток. Зокрема, що вони схожі на Могилевську.

Також письменниця зазначила, що вважає історію материнства Наталії дивовижною. А все тому, що раніше тема усиновлення не порушувалася, але згодом народився намір, а після появи дівчат - блискавичне рішення.

Дуже дивно, але дівчатка настільки схожі на Наталію, що якби вона вирішила видати в публічний простір історію, що це її рідні діти, всі повірили б,
- сказала Лузіна.
Наталія Могилевська з дітьми. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про скандал дизайнера Олексія Залевського з Наталією Могилевською. Що про це відомо - дізнавайтеся у цій статті.