Друг чи коханець? Віра Брежнєва показалася з таємничим чоловіком на публіці (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Віра Брежнєва. Фото: instagram.com/ververa

Це перший роман зірки після розриву з Меладзе

Раніше Віра Брежнєва заінтригувала новими стосунками. Тепер же зірку помітили у компанії загадкового чоловіка на одному зі столичних концертів. Що про нього відомо - дізнавайтесь далі у цій статті.

Днями 42-річна українська співачка Віра Брежнєва сходила на концерт гурту “Океан Ельзи” у столичному “Палаці спорту”. На музичний захід її супроводжував невідомий чоловік, пише ТСН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка була вбрана у чорне довге пальто та чорно-білі кеди. Свої очі вона сховала за окулярами від сонця. Довге волосся Брежнєвої вільно спадало на плечі. Водночас її супутник обрав чорні штани, чорно-білу картату сорочку, чорну куртку, кепку в тон та біле спортивне взуття.

Віра Брежнєва на концерті гурту “Океан Ельзи”. Фото: ТСН.ua

Друг чи новий обранець?

Однозначної відповіді немає, оскільки “вони не трималися за руки” та не проявляли інших романтичних жестів на публіці.

Водночас, посилаючись на власні джерела, блогер-пліткар Богдан Беспалов заявив, що на концерт Віра прийшла саме з новоспеченим коханим. За його словами, чоловік “досить заможний і має багато зв’язків”. Ба більше, Брежнєва ніби-то вже встигла переїхати до його квартири.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що 14-річна донька Віри Брежнєвої показала ніжні обійми з бойфрендом. Показуємо ці фото - у цьому матеріалі.