Міла Сивацька вперше вийшла заміж: як виглядає її обранець (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Міли Сивацької

Очевидно, пара поки не планує святкувати весілля

Популярна українська акторка Міла Сивацька вразила своїх прихильників радісною новиною. Артистка офіційно повідомила, що вийшла заміж за свого коханого на ім’я Сергій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зауважити, що про своє одруження кіноакторка повідомила у досить незвичний спосіб. Зірка зазначила, що віднині Міла Сивацька - її сценічний псевдонім. Очевидно, що цим самим Сивацька підтвердила, що взяла прізвище свого чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Міла розповсюдила пост на своїй офіційній сторінці в Instagram. З фото бачимо, що новоспечене подружжя посміхається і торкається одне до одного обличчями. Таким чином вони готуються до поцілунку.

До речі, Міла, яка не надто активно ділиться подробицями особистого життя, вперше вийшла заміж. Артистка не стала говорити, коли саме вони побралися. Проте, швидше за все повноцінне гуляння пара планує пізніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Міла Сивацька зізналася, чи шкодує про зйомки в росії. Вона також зазначила, що в Україні в той час знімали мало проєктів.