Клопотенко відверто заговорив про невдачі в коханні та зізнався, чи є зараз в нього дівчина: "Звертався до психологів"

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Клопотенко зізнався, чи вільне його серце. Фото: instagram.com/klopotenko

Євген Клопотенко розповів про свої перші серйозні стосунки за довгий час

Відомий український кулінар Євген Клопотенко, який нещодавно отримав незвичайну пропозицію одружитися, вперше поділився подробицями про свої нові стосунки. Детальніше про його особисте життя читайте на Хочу!

37-річний Євген Клопотенко рідко ділиться деталями свого особистого життя. Частіше за все він віджартовується, коли його розпитують про старі чи нові стосунки. Однак днями кулінар серйозно поговорив на цю тему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Клопотенко зізнався, що його останні серйозні стосунки були у 21-річному віці. Він впродовж 5 років зустрічався з дівчиною і навіть мав намір створити сім'ю, але не вдалось…

Коли я закоханий, я намагаюся робити все, щоб дівчині було добре. Слухаю, спілкуюся... Я готовий змінювати якісь речі,
— розповів Євген.

Кулінар зізнався, що після перемоги на популярному кулінарному шоу "МастерШеф" у нього було чимало прихильниць. Однак слава не принесла з собою кохання — усі стосунки були короткотривалими.

Певний час Клопотенко думав, що з ним щось не так. Він навіть звертався з цього приводу до психологів. Та згодом усвідомив, що хоче бути у стосунках.

Ба більше, Клопотенко зізнався, що зараз в нього є кохана. Однак імені своєї обраниці та інформації про її заняття кулінар не розповів. Зокрема як і те, скільки вони вже часу разом.

Я не хотів стосунки. Але згодом зрозумів, що, коли є почуття, то вони потрібні. Тому зараз пробую робити кроки у стосунках. Раніше були лише емоції, але зараз інше,
— додав він.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Євген Клопотенко зізнався, скільки витрачає на місяць. Знаменитий кухар зізнався, що досі знімає житло.