Відомий продюсер оголосив про припинення співпраці з alyona alyona: реакція реперки

Новини шоубізнесу
746

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

alyona alyona та Іван Клименко. Фото: instagram.com/vanek.klymenko

Виконавиця залишила зворушливий коментар під постом

alyona alyona, яка раніше поділилася планами на Євробачення-2025, вийшла з-під опіки лейбла Enko. Якою була публічна реакція виконавиці на розрив робочих відносин з відомим продюсером - дізнавайтесь у цьому матеріалі.

Про те, що український продюсер Іван Клименко більше не співпрацюватиме з українською реперкою alyona alyona, він повідомив у своєму мікроблозі. Сталося це у день народження лейбла Enko - 17 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також лейбл не опікуватиметься українськими артистами Skofka, Kozak Siromaha, а також гуртом Kalush. За словами продюсера, вони “стали максимально самодостатніми, чітко розуміючими свій вектор розвитку, та мають чітке бачення своєї творчості і свого майбутнього”.

Нагадаємо, що раніше лейб працював з ними у форматі full management.

Ми колективно прийняли рішення, що артисти тепер будуть самостійно очолювати команди свого менеджменту і бути головними акціонерами і керівниками своїх проєктів. Ми залишаємось друзями, в чомусь партнерами та і надалі будемо підтримувати один одного,
- сказав Клименко.

alyona alyona прокоментувала цей допис. Реперка зворушила своїми словами, зазначивши, що для неї Іван Клименко вже значно більше, ніж колега.

Ти моя сім'я, ти мій вчитель, ти взірець. Дякую за минуле, теперішнє і майбутнє,
- написала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що alyona alyona прокоментувала конфлікт між нею та Jerry Heil. Що сказала реперка - дізнавайтесь у цьому матеріалі.