Трагічна смерть Ліама Пейна: судмедекспертиза показала, що насправді сталося з зіркою One Direction

Новини шоубізнесу
930

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ліам Пейн. Фото: instagram.com/liampayne

Фатальне падіння з третього поверху забрало життя відомого артиста, за яким сумують мільйони прихильників

Світ музики у скорботі через несподівану загибель колишнього учасника One Direction, Ліама Пейна, який мав шалену базу прихильників з усього світу. Британський співак помер 16 жовтня в Буенос-Айресі, після падіння з балкона третього поверху готелю. А нині вже було оприлюднено перші результати розтину, які проливають світло на обставини трагедії. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як пише видання People, судмедексперти стверджують, що смерть Пейна настала через численні травми. Серед них — значні пошкодження голови та внутрішні крововиливи. Під час розтину було виявлено 25 тілесних ушкоджень, характерних для падіння з висоти. Зокрема, травми черепа, грудної клітки та кінцівок виявилися несумісними з життям. Важливо зазначити, що стороннього втручання не виявлено.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі розслідування триває. Прокуратура чекає на результати токсикологічної експертизи, яка повинна з’ясувати, чи вживав співак наркотики або алкоголь перед інцидентом. Відомо, що Пейн відвідував концерт колишнього колеги по гурту Найла Хорана в Аргентині. Незадовго до трагедії співак публікував у соцмережах, що насолоджується чудовим днем у Буенос-Айресі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Аль Пачіно вразив історією, як у нього зник пульс. Артист зізнався, що тоді всі думали, ніби він помер.